top of page

Groupe de Luxe white Apetamin

Public·26 membres

Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023

15 orë më parë — Report TV live. Edicioni Informativ ora 08:00/ Lajme në kohë reale ... Please try again later. Watch later. Share. Copy link. Watch on.

KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË ... Shqipëria 2021 · E hënë – e mërkurë 22:00 & e enjte 21:00. Opinion · E diel 13:20 Shqipëria 2021. Next. SERIALET NE TV KLAN · Osmani · Sekrete Familjare. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09/11/2023 0: 9 nën 2023 — Ishujt Faroe Shqipëria drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) Faroe Islands U17 vs Kosovo U17 live score, H2H and Faroe Islands U17 Kosovo U17 ... Shqipëri–Ishujt Faroe, Policia zbulon planin e masave Policia e Tiranës ka marrë masa për mbarëvajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë zhvillimit të ndeshjes Shqipëri-Ishuj Faroe, e cila do të luhet nesër në ... Shqipëri – Ishujt Faroe/ Policia zbulon planin e masave ... Shqipëri- Ishuj Faroe që do të luhet mbrëmjen e nesërme në stadiumin “Air Albania”. Në kuadër të kësaj ndeshje, policia ka vendosur që të bllokojë disa ... FOTO/ Shqipëria luan “samba” në Ishujt Faroe, shihni notat e protagonistëve të suksesit që na ngjit në vendin e dytëPostuar: Qershor 20, 2023 | 23:31 Shqipëria kërceu “samba” në Ishujt Faroe, duke triumfuar me rezultatin 1-3, në një duel të dominuar nga kuqezinjtë. Me këtë fitore të arritur në transfertë ndaj Ishujve Faroe, kuqezinjtë e Silvinjos, u katapultuan në vendin e dytë, teksa shanset për kualifikimin në Europian, tashmë janë reale. Një sfidë e interpretuar mjaft mirë nga ekipi që bëri gjithçka mirë në fushën e lojës duke marrë tri pikët e para. Dhe vlerësimet janë pozitive edhe në aspektin statistikor, pasi në përmbledhjen e notave të “SOFASCORE” për “PANORAMA SPORT” për paraqitjet e kuqezinjve, shihet qartësisht se pjesëtarët e ekipit janë shfaqur mbi mesataren. Vendin e parë e mban Ernest Muçi, i cili u aktivizua në 75-të, teksa në 90+2, vulosi suksesin kuqezi. Pas tij renditen Bajrami dhe Asllani, që gjithashtu gjetën rrugën e rrjetës. Lufta per te mbijetuar dhe kush qendron pas tragjedise se tyre... Nje drame njerezore e fuqishme, qe te le pa fryme... Nje histori frymezuese mbijetese dhe nje nga skenaret me jetesore, i vleresuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku boteror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale! E hënë – e shtunë 16:05Barbarossa: (Shpata e Mesdheut: Hajredin Pasha). Drama historike bazuar ne jeten e Hajredin Pashes ose Barbaroses dhe 3 vellezerve te tij, djemte e shqiptarit Jakup Aga. Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit. Per Xhejlin cdo mjet ose metode eshte e lejuar per te arritur drejtesine. Per Ilgaz, ligji dhe drejtesia jane e njejta gje. Turpi i nje prej familjareve te tu, behet hija jote per gjithe jeten. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet... Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete! E hënë - e shtunë 18:20Kadir, 2 motrat dhe vellai i tij, mbesin jetime brenda nje dite, nga humbja e prinderve te tyre. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Shqipëri-Ishujt Faroe, shiten për dy orë biletat Shiten në kohë rekord biletat e ndeshjes Shqipëri-Ishujt Faroe. FSHF njoftoi në orën 20:11 daljen në treg të këtyre biletave, por pas dy orësh askush nuk ... Shqipëria zhvillon seancën e fundit stërvitore në “Air Ndeshja Shqipëri-Ishujt Faroe do të luhet këtë të hënë, duke filluar nga ora Please try again later. Watch later. Share. Copy link. Watch on. 0:00. / • Live. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 Shiko online YouTube YouTube 2:03:00 YouTube Federata e Futbollit e Kosovës 1 muaj me pare 1 ... “Fitojmë 0:3” Baku: Shqipëria do të mundë Moldavinë dhe “Fitojmë 0:3” Baku: Shqipëria do të mundë Moldavinë dhe Ishujt Faroe, të parët me pikë rekord. Nga OraNews Përditësimi i fundit 17 Nëntor 2023, 13:23.

À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page